0
lei
  • Coșul dumneavoastră este gol

    Nu aveți niciun produs în coșul dvs. de cumpărături

Garantie comerciala
Garantia comerciala este conform certificatului de garantie emis de catre producator, in functie de produs si reprezinta perioada in care consumatorul beneficiaza de reparatii gratuite din partea vanzatorului/producatorului.
Garantia de conformitate
Toate produsele beneficiaza, prin lege, de garantia de conformitate care reprezinta perioada legala de 2 ani in care consumatorului i se aduce produsul la conformitate in mod gratuit. Conformitatea se refera la caracteristicile produsului oferite consumatorului prin publicitatea aferenta facuta de vanzator/producator.
In cadrul termenului de garantie de conformitate producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform LG449/2003, Art.11, Alineat 2. Perioada de timp stabilita de remediere a reparatiei nu poate depasi 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului.
Conform OG21/1992 vanzatorul este obligat sa-i furnizeze consumatorului: certificat de garantie (doar pentru produsele de folosinta indelungata).
Garantia devine nula sau inaplicabila daca produsul este:
– Incendiat, deteriorat, furat, decolorat in urma expunerii la soare, expus la o sursa puternica de caldura, vopsit, deteriorat in urma calamitatilor, rupt sau zgariat in urma lovirii sale, depozitat in conditii de umiditate , curatat cu substante neadecvate, depozitat sau folosit in conditii improprii sau din cauza defectelor survenite erorilor de montaj.
– Folosit in regim industrial, in locuri publice sau in scopuri profesionale fara acordul DYLAN IMPEX
– Modificat (gaurit, vopsit, lipit etc.)
– Defectat in urma nerespectarii de catre consumator a instructiunilor de utilizare, intretinere, montare, manipulare, transportului necorespunzator de catre client de la magazin la domiciliu.
Garantia nu acopera uzura normala a produsului, taieturile, zgarieturile sau orice alta deteriorare accidentala sau consecventa cauzata de impact sau de catre consumator.
Pentru a beneficia de garantie consumatorul este obligat sa prezinte documentul de plata (factura sau bon fiscal).

Login

Lost your password?